Salle_de_controle

Onze aanpak

Een op maat gemaakte routekaart voor uw organisatie

We ontwikkelen Circulaire Economie-oplossingen voor instellingen en bedrijven, en implementeren deze in de praktijk.

Services_2

Onze aanpak

Voor elk bedrijf ontwikkelen we een routekaart die een strategie richting een Circulaire Economie en meer Duurzaamheid, en een concretere aanpak bevat.

1. Analyse

In eerste instantie worden aan de hand van een gestandaardiseerde aanpak (d.w.z. de ‘Gemba walk and waste scan’) de verschillende afvalstromen geëvalueerd, inclusief het afval uit processen, producten, verpakkingen en productie.

2. Evaluatie

De analyse geeft inzicht in de vorderingen die de bedrijven maken als het gaat om circulaire economie-initiatieven en hun primaire werkstromen.

3. Routekaart

Dankzij de analyse, interne gesprekken en bezoeken op locatie kan er vervolgens een routekaart op maat worden gemaakt, bestaande uit meerdere afzonderlijke projecten. In deze routekaart voor een circulaire economie zijn de strategie en het plan voor het implementeren van CE-initiatieven inbegrepen. De routekaart biedt ook inzicht in hoe waardeketens anders kunnen worden ingedeeld en hoe grondstoffen uit product-, verpakkings- en productieafval kunnen worden hergebruikt in een zelfstandig waardecreatieproces.

Circulaire economie-projecten

Services_10

Geoptimaliseerd afvalbeheer

Sustainable packaging

Circulaire verpakkingen

Services_6

Recycleerbaar vermogen van producten

Waste scan

Analyse, audit en in kaart brengen van afval

Show computer

Projecten voor CO2-vermindering

Contact opnemen met onze experts