Welkom bij PreZero Belgium
Selecteer je locatie en taal Huidige locatie en taalopties
Andere locaties & talen
Selecteer je locatie en taal Huidige locatie en taalopties
Andere locaties & talen
Pallet

Afvalscheiding

De juiste container op de juiste plek

Waste scan

Goed gesorteerd is half gerecycleerd

Voor ons bestaat er geen afval, alleen ongesorteerd recycleerbaar materiaal op de verkeerde plek. Een geavanceerd concept voor afvalscheiding vormt de basis voor het behouden van waardevolle grondstoffen en een minder grote afvalberg. Dit houdt in dat voor elke afvalstroom en elk soort toepassing een geschikt containersysteem en innovaties nodig zijn, om de diverse recycleerbare materialen gescheiden te houden en zo efficiënt mogelijk te kunnen inzamelen.
Roll container

Elk type container voor elk type afval

Binnen elk soort bedrijf is afvalproductie onvermijdelijk. Afhankelijk van de hoeveelheid en het soort afval dat wordt geproduceerd, kunnen wij de juiste containers leveren. Naast de functionele gangbare rolcontainers voor de meer standaardafvalstromen hebben we ook stijlvolle containers die mooi staan in een professionele setting. Het is ook mogelijk om een perscontainer of open container te huren, voor papierafval bijvoorbeeld.
container metal

Containerverhuur

In het hele land biedt PreZero de mogelijkheid om containers te huren. Als u bij ons een commerciële afvalcontainer huurt, bepalen wij welk type container het beste past en hoe vaak hij moet worden geleegd. Zo wordt het volledige afvalproces door ons uit handen genomen. Het kan gaan om een vaste frequentie, bijvoorbeeld één keer per week. Maar als uw afvalstroom varieert is het ook mogelijk om afvalcontainers naar behoefte te legen.

Onze experts staan voor u klaar.