paper_sorting

Onze diensten

Hoe kan PreZero u helpen?

Waarde creëren uit afval zonder de aarde uit te putten, en de impact van bedrijfsafval verkleinen.

Deze doelstellingen vormen de basis voor de diensten van PreZero. Als toegewijde partner in afvalverwerking zoeken we altijd de grenzen op van de status-quo en werken we bij iedere stap samen op weg naar een circulaire economie. PreZero biedt allerlei diensten aan, van het inzamelen, afvoeren, sorteren, verwerken en recycleren van afval tot een groot scala aan adviesdiensten, waarbij alle benodigde expertise voor de gehele waardeketen onder één dak is samengebracht.
 

Kom meer te weten over hoe PreZero diensten u kunnen helpen om uw MVO- en duurzaamheidsdoelen te behalen.

Services_9

Advies in duurzaamheid

Het Zero Waste-team van PreZero zet samen met organisaties projecten op om hergebruik, recyclage en terugwinning te promoten, in overeenstemming met de nieuwe Europese richtlijnen voor het verminderen van de hoeveelheid afval en de impact op het milieu.

Services_11

Afvalbeheer

Wij vinden oplossingen voor het inzamelen, sorteren en verwerken van huishoudelijk en bedrijfsafval. We werken met ervaren inzamelings- en recyclagebedrijven zodat we de gehele kringloop kunnen integreren en het beste uit uw afvalstromen kunnen halen. Op naar een schonere toekomst!

Services_5

Sortering

Het uiteindelijke doel van onze sorteerlocatie is om verpakkingen te kunnen recycleren. Hiervoor zamelen we op onze locatie in Evergem 'de blauwe zak' in en dankzij onze bijna volledig geautomatiseerde installatie kunnen we het afval scheiden in 15 fracties. Een stap dichterbij een gesloten kringloop!

Contact opnemen met PreZero