Services_2

Bij ons krijgt de circulaire economie een nieuwe betekenis

PreZero loopt voorop met innovaties om een wereld te creëren waarin geen grondstoffen meer worden verspild. Wij doen er alles aan om kringlopen zo veel mogelijk te sluiten. Met als doel: ervoor zorgen dat de aarde een gezonde leefomgeving blijft voor toekomstige generaties.

Onze diensten

Two Bluegreen flags with the company name PreZero on it, a big brickhouse en a blue sky in the background

Over PreZero

Verder denken voor een duurzaam morgen

We zetten ons in voor een wereld waarin efficiënte gesloten kringlopen een gezonde leefomgeving waarborgen en een duurzame meerwaarde vormen. We willen grondstoffen behouden en de hoeveelheid afval die niet meer kan worden gerecycleerd, tot nul reduceren. Vandaar de naam PreZero. PreZero is internationaal aanbieder van milieudiensten, gespecialiseerd in afvalbeheer en recyclage. In nauwe samenwerking met onze klanten brengen we economie en ecologie samen om hun bedrijf duurzaam en succesvol te laten groeien, met als hoofddoel het sluiten van de kringlopen.

Job

Vacatures

Samen successen boeken

Bent u bereid uw expertise in afvalbeheer en recyclage verder te ontwikkelen? Zoekt u een nieuwe uitdaging op het vlak van milieutechnische innovaties?

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor onze sorteerlocatie en pioniers in innovatie voor ons nationale salesteam.

Contact opnemen met PreZero