Waste scan

Afvalbeheer

Met PreZero België

Samenwerken

Uw expert in de sector

Onze PreZero-experts vinden een oplossing op maat zodat uw organisatie de kringlopen kan sluiten. Afhankelijk van de doelen en eisen binnen uw sector voorzien we u van de juiste container, passend bij het soort afval, op de juiste plek.

In België hebben we een sterk netwerk van partners voor operationeel management, waardoor we het gehele werkgebied optimaal weten te bereiken. We bieden lokale oplossingen, met slechts één contactpunt, van uiteenlopende types containers tot een compleet portfolio van betrouwbare diensten voor het afleveren en op tijd weer ophalen van de containers. Daarbij zoeken we het afvoersysteem dat het beste bij u past.

Zoom

PreZero houdt zich als bedrijf met meer bezig dan alleen afvalbeheer; we nemen de gehele recyclagecyclus in acht. We helpen hele sectoren, kantoren, supermarkten, ziekenhuizen om hun afval efficiënt te beheren en we onderscheiden ons van de concurrentie dankzij een wereldwijde aanpak in afvalbeheer.

We leveren diensten in advies, preventie, inzameling, hergebruik, sortering, behandeling, recyclage en terugwinning uit afval, waarbij we alle expertise binnen de waardeketen hebben samengebracht onder één dak, met slechts één contactpunt, voor al uw afval.

Ook investeren we in een schone toekomst door middel van verschillende sorteer- en adviserende activiteiten.